Swzt0nmeqvuid5dpwwqx

Werken met de Verlichte Meesters

Roep de Verlichte Meesters vol zelfvertrouwen aan voor advies, steun en hulp in jouw leven

Heb je geen Credit kaart of Paypal account maar wil je je toch aanmelden stuur me dan een email.


De Verlichte Meesters zijn liefdevolle wezens die tijdens hun levens al hun karma en hun zorgen los hebben weten te laten. Door de incarnaties heen hebben zij zo'n grote kennis ontwikkeld dat ze je nu vanuit hun verlichte sferen kunnen helpen.

Leer met deze cursus hoe je met vertrouwen de juiste Verlichte Meester aanroept om je te adviseren en te helpen o.a. je spirituele groei, manifesteren, bescherming, lastige gewoontes en verslaving los te laten en je zieledoelen te vinden.

Wat krijg je?

 • 14 Verlichte Meesters worden behandeld
 • Informatie over de Verlichte Meester
 • Een channeling van de Verlichte Meester
 • Een overzicht waar de Verlichte Meester bij kan helpen
 • Aanroepingen
 • Per Verlichte Meester een Visualisatie/Energiewerk
 • Lessen en mp3 bestanden die direct online gebruikt kunnen worden
 • Bonusmateriaal
  • Een Verlichte Meesters Journaal
  • Verlichte Meesters kaartenset die zelf gemaakt kan worden
  • (Dit zijn wel bestanden om te printen en daarna meer te werken)


Je Instructrice


Annelies Hoornik
Annelies Hoornik

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken. Sinds die tijd wijdt Annelies zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings.

Annelies Hoornik is de grondlegster van de nieuwe engelen therapievormen Aquarius Angels® Healing en de Aquarius Akasha sessies. Daarnaast heeft Annelies een aantal Engelenboeken en cd's uitgegeven.

Voor de bladen en omroepen heeft Annelies aan diverse interviews en artikelen meegewerkt en ze schrijft ook een column in de Paravisie.

Annelies over de engelen

"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."


Leerplan


  Introductie Verlichte Meesters
Beschikbaar over dagen
dagen na je inschrijving

Veel Gestelde Vragen


Is er een begin en eind datum voor deze cursus?
Dit is een online cursus die onbeperkt beschikbaar is na aankoop.
Moet ik dingen downloaden op mijn pc/smartphone of tablet?
De cursus is online te volgen. De lessen en mp3 bestanden kan je direct online gebruiken en je kan er steeds weer naar terugkeren. Het Bonusmateriaal bestaat uit 2 pdf bestanden voor het Verlichte Meesters Journaal en een kaartenset die zelf gemaakt kan worden. Deze moeten wel geprint worden

Begin Nu!